| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
|F.B.I|*Spider Administrator

Data inscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: 07/07/2007 21:52 Titlul subiectului: RECLAMATIE IN POTRIVA MEA !!!! |
|
|
Deci asa sta treaba nu ! Vreau aici sa posteze toti membrii care au jucat pe de_westwood ieri 6/7/2007 !! Sa zica aici toti martorii ce am facut eu . Absolut orice !! Deci dupa ce ca dau ban la astia cu coduri ...voi ziceti ca dau de aiurea Slayteam.
1.Voi ce ati face daca T ar campa ar sta la coteala toata echipa si nu ar planta bomba?
2. Ce ati face daca CT ar face Push?
3. Ce ati face daca adminii dau RR cand intra ei pe server !!!???
Dati-mi astea 3 raspunsuri va rog !!! aaa si inca ceva pentru Chy > Dupa ce ca pe mess te tineai de mine ca sa iti fac forumu (sa iti pun CHAT pe el , sa iti schimb Background-ul) acum imi dai si slot si te ei dupa aia !!! Daca imi zici sa iti pun muzica sau sa iti fac chy.svr.ro sa astepti mult si bine!!!  _________________ ":":":":":":" I'm spider and I kill you . G00D LUcK and ... ":":":":":"
":":":":":":":"I am a good player ":":":":":":" |
|
| Sus |
|
 |
Radulescu Junior 2

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 43
|
Trimis: 08/07/2007 11:01 Titlul subiectului: |
|
|
| mane din cite stiu eu mia zis marmotica ca mie prieten mia zis ca ati bagat harta de_westwood ca ati dat slai dupa 1 min de joc ...... io nu am jucat nu stiu ce a fost aholo pe sv ce a ce stiu vam zis name Ra |
|
| Sus |
|
 |
Radulescu Junior 2

Data inscrierii: 15/Iun/2007 Mesaje: 43
|
Trimis: 08/07/2007 11:02 Titlul subiectului: |
|
|
| si ati dat rr la mijlocul timpului de joc |
|
| Sus |
|
 |
|F.B.I|*Spider Administrator

Data inscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 16
|
Trimis: 08/07/2007 11:48 Titlul subiectului: da mc mult |
|
|
mc mult pentru comment dar daca aflai ceva bun vinea cam asa ceva ... unu ghost a dat dupa 10 min de joc RR cica liveee . ;) _________________ ":":":":":":" I'm spider and I kill you . G00D LUcK and ... ":":":":":"
":":":":":":":"I am a good player ":":":":":":" |
|
| Sus |
|
 |
Rul3z Junior

Data inscrierii: 07/Iul/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 08/07/2007 17:41 Titlul subiectului: Re: RECLAMATIE IN POTRIVA MEA !!!! |
|
|
| |F.B.I|*Spider a scris: | Deci asa sta treaba nu ! Vreau aici sa posteze toti membrii care au jucat pe de_westwood ieri 6/7/2007 !! Sa zica aici toti martorii ce am facut eu . Orice !! Deci dupa ce ca dau ban la astia cu coduri ...voi ziceti ca dau de aiurea Slayteam.
1.Voi ce ati face daca T ar campa ar sta la coteala toata echipa si nu ar planta bomba?
2. Ce ati face daca CT ar face Push?
3. Ce ati face daca adminii dau RR cand intra ei pe server !!!???
Dati-mi astea 3 raspunsuri va rog !!! aaa si inca ceva pentru Chy > Dupa ce ca pe mess te tineai de mine ca sa iti fac forumu (sa iti pun CHAT pe el , sa iti schimb Background-ul) acum imi dai si slot si te ei dupa aia !!! Daca imi zici sa iti pun muzica sau sa iti fac chy.svr.ro sa astepti mult si bine!!!  |
nush faza care ai facut ... dar mi-ai dat ban fara sa-mi faci poze si fara sa am coade... |
|
| Sus |
|
 |
Sripss Junior

Data inscrierii: 10/Sep/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: 15/09/2007 21:35 Titlul subiectului: |
|
|
| eu as face la fel in locu lui.As da slayteam daca Ct face rush si daca T campeaza e natural ..... si va zic cva daca a ajuns owner nu aveti dc sa comentati ceilalti mai mici acm dp parerea mea.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
ossbe Junior

Data inscrierii: 12/Sep/2012 Mesaje: 5 Localitate: Latvia
|
Trimis: 20/09/2012 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
| I love your style |
|
| Sus |
|
 |
ossbe Junior

|
Trimis: 21/09/2012 09:25 Titlul subiectului: |
|
|
| Just to say thanks for your article I think it is not enough)) Get away from me a few smiles in gratitude. |
|
| Sus |
|
 |
ossbe Junior

|
Trimis: 21/09/2012 20:17 Titlul subiectului: |
|
|
| Information is impressive! But I will say so in my view is slightly different, but what I will not tell you))) |
|
| Sus |
|
 |
|